La Mulți Ani Casa Lux! - Ani Florea
16374
post-template-default,single,single-post,postid-16374,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

La Mulți Ani Casa Lux!

La Mulți Ani Casa Lux!

 

 

Aseară, CASA LUX, a sărbătorit 23 de ani de activitate. Într-o atmosferă caldă și primitoare, eleganța și bunul gust a marcat din nou acest eveniment lăsînd să curgă subtil, prin cuvinte simple și zîmbete largi promisiunea că lumina din Casa Lux, va continua să strălucească.

Mă bucur de fiecare dată cînd particip la o decernare de premii, indiferent că se întîmplă la un eveniment la care sunt prezentă fizic sau doar privesc la televizor. Mă bucur cînd cei premiați sunt persoane pe care eu le cunosc și le prețuiesc. Sunt foarte fericită cînd premiile vizează categoria foarte tînăr, pentru că știu ce înseamnă să fii încurajat la început de drum. Diana Stere, face parte din categoria arhitecților la început de carieră, este talentată, ambițioasă și extrem de dedicată designului interior. Felicitări Diana pentru prețiosul premiu, felicitări CASA LUX pentru longevitate, pentru calitatea și cantitatea informațiilor.

Mulțumesc CASA LUX, pentru minunatul prilej de revedea persoane care-mi sunt dragi și de a cunoaște oameni a căror deschidere și perspective îmi reamintesc cît de important este să faci ceea ce îți place.

No Comments

Post A Comment