Ce facem când ne lipsește inspirația - Ani Florea
16261
post-template-default,single,single-post,postid-16261,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Ce facem când ne lipsește inspirația

Ce facem când ne lipsește inspirația

Energia și inspirația care se află în fiecare dintre noi poate fi dezlănțuită pentru a crea lucruri cu adevărat minunate. Însă problema de care ne lovim cu toții este cum facem să ajungem în starea necesară pentru a crea. Iată câteva lucruri care mă ajută atunci inspirația pare că se lasă așteptată.

1.Stabilește țeluri indrazente.

Înțelegem cu toții importanta stabilirii de obiective zilnice sau chiar săptămânale, însă lucrurile cu adevărat uimitoare pot fi realizate doar dacă ne stabilim țeluri mari și îndrăznețe. Dacă ne vizualizam făcând lucruri care ne inspiră, lucruri pe care nu știm în ce fel le vom face și în cât timp vom ajunge la ele, cumva, vom începe să trezim în noi mecanismele necesare obținerii a tot ce ne dorim.

2. Caută motivația intrinsecă de a crea ceva.

Pentru a putea crea ceva valoros pentru tine sau pentru alte persoane, un lucru important îl reprezintă valorificarea a ce ne determină să facem un anumit lucru, motivarea noastră interioară. Pentru a face acest lucru, nu trebuie să ne mai gândim la activitatea noastră creativă ca la un mijloc de obținere a diferitelor forme de recompense: faimă, apreciere, laude, ci să ne însuflețim munca noastră creativă cu un scop mai măreț, cu mai mult sens, care ne va ajuta și ne va conduce prin momentele mai grele.

3. Ascultă-ți corpul, acesta probabil a început deja să creeze fără ca tu să știi.

Când suntem cu adevărat relaxați și în echilibru cu tot ce ne înconjoară, corpul nostru va reacționa așa cum știe el cel mai bine, eliberând energia necesară actului creativ. Atunci suntem cel mai predispuși să materializăm lucrurile ce se află în interiorul nostru, secretul este să ne ascultăm mai atenți și să ne lăsăm ghidați de ce ne transmite corpul nostru.

4. Setează-ți starea de spirit.

Un ambient armonios este un ambient creativ. Așa cum noi primim semnale de la corp atunci când ceva nu este în regulă, așa primim și semnale de la mediul nostru exterior. Ce este de făcut în acest caz? Să ne asigurăm că tot ce se află în jurul nostru atunci când vrem să ne apucăm de o activitate creativă este în perfectă armonie, numai atunci echilibrul nostru interior va rezona cu cel exterior iar rezultatele vor fi pe măsură.

5. Continuă să perseverezi.

Nimic nu oprește un rezultat spectaculos să apăra mai mult că atunci când ne lăsăm bătuți pentru că un lucru nu a ieșit din prima încercare. Secretul oricărei creații de succes este încercarea continuă de a îmbunătății ideea care s-a născut înăuntrul nostru până când materializarea acesteia coincinde cu ea.

No Comments

Post A Comment