Corpul de iluminat și armonia - Ani Florea
16329
post-template-default,single,single-post,postid-16329,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Corpul de iluminat și armonia

Corpul de iluminat și armonia

Un corp de iluminat, emite în permanență o chemare , aceea de a te așeza în jurul lui. Cînd ne raportăm la el sub această denumire, în mod natural ființa noastră este dirijată să focusese asupra aspectului masculin. Printr-un gest reflex, vom căuta în acel obiect căldură, protecție, masivitate și în funcție de ceea ce găsim, răspunsul nostru va genera un sentiment de împlinire, de pace, de siguranță.

Atunci cînd ne raportăm la un obiect care se identifică cu aspectul feminim, în acest exemplu, LAMPA zona în care începem să plutim este una dominată de atribute feminine. Același gest reflex va activa în interiorul nostru așteptări legate de frumusețe, eleganță, prețiozitate , fragilitate, strălucire, unicitate.

Poziția corpului de iluminat sau a lămpii , în spațiu ambiental , în zona apropiată direcției ochilor , face să-i sporească importanța întrucît observarea devine instantanee, mintea este dirijată automat să se focusese asupra echilibrului din masculin-feminin.

Acesta este unul dintre motivele care stau la baza creării unui produs personalizat. De fiecare dată cînd mergem la cumpărături, în spatele necesității evidente , stă ființa noastă interioară care tînjește după echilibru. Este atît mare și specific și relativ acest spațiu încît doar computerul biogic pe care-l deținem ne poate ajuta să delimităm granițele echilibrului și să ne menținem în interiorul lui savurind bucuria fiecărei zile.

Cînd oamenii relaționează , conștienți că a da și a primi este un act sacru , fiecare lucru pe care-l dăm sau primim ,sub forma unui obiect sau serviciu, devine un mesager, un simbol al bunăstării și frumuseții menit să creeze unime.

De aceea, cînd ne decorăm casa, biroul, camera copilului este atît de importantă comunicarea cu cel ce urmează a folosi spațiul. Spunem că suntem în căutarea a ceva diferit, special. Este cel mai natural și firesc lucru pe care le-am putea afirma pentru că tot ce facem este să subliniem iar și iar, că suntem unici. Atragem atenția asupra acestui aspect pentru a evidenția că suntem interconectați, deși diferiți, că avem nevoie unuii de alții pentru a deveni mai buni, mai puternici, mai armonioși.

No Comments

Post A Comment